Om mig

cropped-IMG_0473.jpg

Jag är utbildad till personlig tränare med kurser inom anatomi, biomekanik, teknikhistorik, säker träning, koreografi, pedagogik, fysiologi, träningslära, träning och hälsa. Hos Les Mills har jag instruktörslicens för BodyAttack, Sh’Bam, BodyPump och Core. Hos SAFE (Scandinavian Academy of Fitness Education) har jag gått instruktörsutbildning i aerobic, step-up, dans, latin, hip hop, street, funk och core. Jag har även erfarenhet som dansinstruktör och coach i Seattle, USA.

Jag började min karriär som dansare hos Lasse Kyler, därefter gick jag på Balettakademien. Som dansare måste man känna sin kropp och ha en bra kroppshållning.

Jag jobbar som grupptränare och personlig tränare. De flesta klasser jag kör är ganska tuffa, men jag har även mjukare träningar som t.ex. vattengympa.

I dag kör jag klasser i BodyPump, BodyAttack, Crossfit, Core, step, dans och mycket mera. Allt från kondition till styrka och spänst. Jag jobbar på olika gym runt om Stockholm. Därtill kommer mitt jobb in som personlig tränare. Jag har min bas som personlig tränare på Danvikens Hälsoforum.

Att jobba som PT är ett krävande jobb för varje individ men väldigt kul. Att få se resultat och att se personen börja förstå var musklerna finns och hur man kan uppnå sina mål med mig, det gillar jag starkt. Att lära sig sin egen kropp är fascinerande och spännande.

Jag har många kunder med olika mål. De har alla uppnått resultat och det är det jag brinner för. Jag har kunder som återkommer, och kunder som gör punktinsatser, för att nå ett specifikt mål. Jag jobbar med grupper och individanpassad träning. Så oavsett vad just du vill uppnå med din träning kan jag hjälpa dig. Jag är din coach hela vägen till målet! Och du, att ha kul är det viktigaste. Ska man lägga tid och kraft på träning är det viktigt att ha roligt och att göra rätt så kroppen inte tar skada.

Här kan du se några av mina licenser: